Gaudeix de les teves fotos...Posa-les en jocs personalitzats

Joc de l'oca molt elegant i divertit! Personalitzat és clar!

Només ens heu de fer arribar 43 fotos i en una setmana us arribarà un joc de l'oca en un taulell de fusta de primera qualitat.

Un joc que podreu penjar a la paret i despenjar-lo quan hi vulgueu jugar. Amb una foto destacada al centre, una altra també més gran a l'inici i 41 fotos més.

DETALLS DEL TAULELL

Taulell de 40x 40 amb impressio fotogràfica sobre fusta i de 7mm de gruix.  Ja ve preparat per penjar a la paret i gaudir-lo també quan no hi jugueu. Un acabat artesanal i de molt bona qualitat. Inclou fitxes i dau.

L'hem fet per a escoles amb fotos de tots els nens i dels professors i professores, per a trobades familiars, o amb un sol nen de protagonista amb un recull de les seves millors fotos... fins i tot ens en van demanar una per un 80è aniversari amb fotos ordenades des de petit fins a l'actualitat. Pot ser tan original com vulgueu.

Taulell de 40x 40 amb impressio fotogràfica sobre fusta i de 7mm de gruix.

Un cop tinguem totes les fotos es necessiten entre 5 - 7 dies per fer-ho, segons volum de feina. I un dia o dos per l'entrega

EXEMPLES DE JOCS DE L'OCA


Algunes de les idees que ens han donat els nostres clients:

  • COM A REGAL DE FINAL DE CURS  

Podeu fer un joc de l'oca sobre fusta què és un regal de qualitat per a l'escola o per a la professora i còpies més senzilles del joc per als alumnes. En aquests casos acostumem a posar en la foto d'inici una foto de tota la classe i en la foto del final una foto de la professora o professor. Les altres 41 fotos es poden repartir entre fotos de carnet de cada alumne i fotos de les diferents activitats del curs.

  • PER A UN COMPANY DE FEINA O ALGÚ QUE ES JUBILA

Queda divertit amb fotos de la feina seriosa barrejat amb fotos més informals. I encara millor si teniu fotos antigues de la feina i es puguin posar per ordre i es vegi com han anat passant els anys. La foto de l'inici pot ser una foto del lloc de de treball i la foto central de la persona a qui va destinat el regal.

  • COM A REGAL D'ANIVERSARI

El joc de l'oca pot servir com a regal d'aniversari amb fotos on es vegi com la persona homenatjada es va fent gran.

  • UN REGAL PEL DIA DEL PARE O DE LA MARE 
    Un joc amb les 43 fotos més divertides de la família. També poden anar ordenades per ordre cronològic per veure com la família va creixent. Fins i tot amb fotos una mica impresentable, però molt divertides, i que porten bons records per tal de riure una estoneta.

En cas de fer-lo com a regal per a grups, hi ha diferents acabats per poder-nos adaptar al vostre pressupost.

Sol·liciteu pressupost sense compromís.