DOLORS ARMADANS MONSECH (en endavant DOLORS ARMADANS MONSECH ‐ SOLUCIONS DIGITALS) és una professional que actua en nom propi i NIF 39341440D. 

Adreça: 
C/ Francesc Viñas, 9 
08180 Moià 
Telèfon: 938.207.879 
e‐mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 

CONDICIONS GENERALS D'ÚS  

▪ L'usuari accedeix voluntàriament a aquesta pàgina web, la qual cosa implica que la utilitzarà d’acord amb aquest avís legal, la llei, la moral, la bona fe i/o els bons costums.  

▪ La utilització d'aquesta pàgina web suposa l'acceptació d'aquest avís legal.  

▪ Les pàgines web d’aquest lloc web poden ser visitades lliurament pels usuaris.  

▪ DOLORS ARMADANS MONSECH ‐ SOLUCIONS DIGITALS es reserva el dret a modificar sense previ avís el contingut d'aquest avís legal així com el dret d’alterar la forma d’accés a la seva pàgina web sense previ avís; per tant, i per a una correcta utilització del lloc web, li recomanem que visiti periòdicament aquesta secció.  

▪ DOLORS ARMADANS MONSECH ‐ SOLUCIONS DIGITALS manté aquesta pàgina web amb l’objectiu de facilitar l’accés a una informació d’interès per als usuaris i usuàries, actualitzada i exacta. Per aquest motiu, demanem la col∙laboració dels usuaris de la nostra pàgina, que poden fer‐nos arribar les seves aportacions i suggeriments a través de l’adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. PROPIETAT INTEL∙LECTUAL I INDUSTRIAL © 2016, DOLORS ARMADANS MONSECH ‐ SOLUCIONS DIGITALS, solucionsdigitals.com, Tots els drets reservats.  

▪ Aquesta pagina web i els continguts inclosos: articles, texts, imatges, logotips, marques, altres elements de la imatge corporativa, etc. estan protegits per la legislació vigent en propietat industrial i intel∙lectual i són propietat de D OLORS ARMADANS MONSECH ‐ SOLUCIONS DIGITALS o de tercers que han autoritzat el seu ús a DOLORS ARMADANS MONSECH ‐ SOLUCIONS DIGITALS, quedant expressament prohibida la seva explotació sense l’autorització expressa de D OLORS ARMADANS MONSECH ‐ SOLUCIONS DIGITALS, que haurà de ser sol∙licitada i concedida per escrit. S’autoritza la reproducció dels continguts textuals o gràfics, excepte amb finalitats comercials, i sempre que es citi la font. 1  

▪ L'accés a aquest lloc web no suposa, en cap cas, l’adquisició per part dels usuaris de cap dret de propietat sobre els continguts que hi figuren.  

▪ DOLORS ARMADANS MONSECH ‐ SOLUCIONS DIGITALS es reserva el dret a modificar, actualitzar o suprimir qualsevol dels continguts d'aquest lloc web, en qualsevol moment i sense previ avís. LIMITACIÓ DE LA RESPONSABILITAT  

▪ DOLORS ARMADANS MONSECH ‐ SOLUCIONS DIGITALS es reserva el dret a interrompre l’accés al seu lloc web, així com la prestació de qualsevol servei a través del mateix en qualsevol moment i sense previ avís, sigui per motius tècnics, de seguretat, de manteniment o per qualsevol altra causa.  

▪ DOLORS ARMADANS MONSECH ‐ SOLUCIONS DIGITALS no serà responsable en cas de que s’hagi d’interrompre el servei, retard o mal funcionament i altres inconvenients que tinguin el seu origen en causes que s’escapen del control de DOLORS ARMADANS MONSECH ‐ SOLUCIONS DIGITALS i/o siguin degudes a una actuació dolosa o culpable de l’usuari i/o tinguin el seu origen per causes de força major.  

▪ La informació continguda en aquest lloc web pot no ser correcta, malgrat els esforços duts a terme per aconseguir‐ne l’exactitud i l’actualització. En conseqüència, DOLORS ARMADANS MONSECH ‐ SOLUCIONS DIGITALS n o es responsabilitza dels errors continguts, ni dels danys o perjudicis derivats de la seva utilització. 

▪ Aquest lloc web pot contenir enllaços a altres llocs webs del contingut, la utilitat o l’exactitud dels quals no es pot responsabilitzar DOLORS ARMADANS MONSECH ‐ SOLUCIONS DIGITALS La incorporació d'un enllaç en aquest lloc web no pot considerar‐se una recomanació als usuaris perquè l’utilitzin; la decisió d'utilitzar‐lo és responsabilitat d'aquests últims.  

▪ DOLORS ARMADANS MONSECH ‐ SOLUCIONS DIGITALS no es fa responsable dels danys i els perjudicis derivats de l'ús d'aquest lloc web o dels seus continguts, i no garanteix l'absència de virus o la impossibilitat de causar danys en els sistemes informàtics de l'usuari.  

▪ DOLORS ARMADANS MONSECH ‐ SOLUCIONS DIGITALS no es responsabilitza del mal ús que es pugui fer d'aquest lloc web. LEGISLACIÓ APLICABLE I TRIBUNALS COMPETENTS  

▪ Les condicions d'aquest lloc web i les relacions entre l'usuari i DOLORS ARMADANS MONSECH ‐ SOLUCIONS DIGITALS es regiran per la legislació espanyola. 2  

▪ Per conèixer de qualsevol discrepància que pugui sorgir entre l’usuari i D OLORS ARMADANS MONSECH ‐ SOLUCIONS DIGITALS ambdues parts es sotmeten als Jutges i Tribunals de Manresa, Espanya. 3