CONTACTA'NS 93 830 10 29 - info@solucionsdigitals.com


Gold Picasa Gallery

DETALLS BATEIG

Recordatoris de comunió, bateig, casament i festes

Detalls per als convidats pel dia del bateig, recordatoris de bateig, o detalls per a festes de celebració del naixement del vostre fill.

Si voleu fer un detallet pel dia del bateig del vostre fill o filla, o pel seu primer aniversari i teniu una foto que us agrada molt, us podem ajudar. Podeu fer petits detalls molt vairats, des de capsetes, punts de llibre, imants… hi ha moltes opcions segons gustos i pressupost. Aquí en teniu algunes:

Targeta, postal o recordatori.
Amb alguna foto ben maca del protagonista que si voleu pot anar a dins d'una bosseta que vosaltres podeu acabar d'omplir amb anissos algun carmelet. No tenim dissenys estàndard però sí que us podem mostrar alguna proposta o si ens feu arribar les fotos i ens orienteu sobre quin estil us agrada, us ho podem preparar al vostre gust.

Etiquetes per a petits regals.
Si teniu algunes capsetes o alguns pots o bossetes on voleu posar anissos o caramels nosaltres us podem imprimir etiquetes adhesives amb nom i data, o amb alguna frase, o fins i tot amb alguna fotografia. Només ens heu d'indicar la mida que voleu les etiquetes i us les podem preparar.

Punts de llibre.
Punts impresos a una en cartolina brillant de 250gr doblada i encolada, amb impressió a dues cares, amb dues làmines de cartolina brillant de 250gr, un punt de llibre de qualitat que els vostres convidats guardaran o utilitzaran com a company de lectura.

Imants de diferents mides.
Una manera diferent de donar una foto que recordi aquest dia tan especial. Només hi hem d’afegir una data i ja teniu un bonic detall de record. Us els podem entregar en una bosseta individual per cada un que el fa més bonic a l'hora de donar-lo com a detall de bateig.

Poseu-vos en contacte i us podem informar de preus o donar-vos idees: 938207879 o info@solucionsdigitals.com

Idees per a festes des de Pinterest

El teu web a Google

Regals grup: ofetes, descomptesPer què no surt la vostra pàgina web a Google?

 

Poseu-vos en contacte i ho analitzarem sense cap compromís.

Regals per a grups

Regals grup: ofetes, descomptes

Preus especials en els regals per a col·lectius.

 

Sol·licita pressupost sense cap compromís

Temps d'entrega

Regals personalitzats fotos, 24hUn regal perfecte, personalitzat en poc temps.

 

Poseu-vos en contacte per consultar el temps d'entrega.

Horari botiga

HORARI D'ATENCIÓ
Dill - div 
de 9-13h.

TAMBÉ ENS PODEU TRUCAR:
938301029 - 611 426 416

Comparteix-ho!