regals amb foto

Collages a mida seguint les vostres idees.

A Solucions Digitals us oferim la possibilitat ajudar-vos a fer un collage amb la selecció de fotos que més us agradi. Un collage amb una selecció de fotos és un molt bon regal o una molt bona opció per decorar les parets de casa vostra.

Si voleu un record d'unes vacances, un record d'una festa especial de la família, un recull divertit de fotos d'una trobada, un recull de fotos antigues familiars, un recull de fotos d'amics… fer un collage de fotos i penjar-lo o regalar-lo segur que serà un èxit.

Hi voleu posar també text, alguna data o algun nom? …cap problema.  

Trieu les fotos que més us agradin, hi podem fer alguns retocs si fa falta, com corregir la llum o destacar-ne les que vulgueu … en definitiva, ens expliqueu com voleu que es vegin i nosaltres farem tota la feina d'encaixar-les, assegurant que llueixin el màxim.

Quina mida pot tenir el collage de fotos?

Doncs la que vulgueu, és tot fet a mida. Us podem aconsellar segons el número de fotos quina és la mida adient perquè llueixin mínimament, però no hi ha unes mides estàndard, ni tan sols una forma. Potser ja sabeu on el voleu posar i us interessa un collage que sigui molt ample però molt poc alt, o al revés, molt estret i vertical o totalment quadrat… cap problema. Nosaltres us ho prepararem, us ho mostrarem i si ja us sembla bé, imprimirem i li donarem l'acabat que trieu.

Informeu-vos sense compromís