CONTACTA'NS 938207879 - [email protected]

CALENDARIS PARET


Gold Picasa Gallery

Planifica l'any amb les millors fotos de la família o amics.

Un dels productes que més fem són els calendaris personalitzats. És un producte que habitualment es regala als últims mesos de l'any, és un bon regal de nadal però també se'n fan seguint el curs escolar, és a dir, calendaris que van de juliol a juny de setembre a agost.

Un regal útil, que agrada molt i que s’aprofita cada dia de l’any. Una forma de reviure durant l'any els millors moments de l'any anterior. Potser voleu fer un calendari amb fotos per als amics, per la família o els calendaris promocionals per a la vostra empresa. Segur que us agradarà de tenir, i a la vostra família i amics, els agradarà molt també!

COM HA DE SER?

Teniu l'opció d'utilitzar una de les nostres plantilles de calendari, només caldrà canviar les fotos o sol·licitar el propi disseny.

MODELS DE CALENDARI QUE US OFERIM:

Calendaris personalitzats en diferents tipus i mides.

12 FOTOS - 1 PER CADA MÉS DE L’ANY

Calendari amb 12 fotos una per cada mes de l'any.
Pot ser mida A3 (29,7 x 42 cm) o mida A4 (21 x 29.7cm), només ens heu de fer arribar les 12 fotos.
És un calendari imprès en paper estucat de 150 grams i acabat amb espiral i amb un ferret per poder-lo penjar. La portada és un xic més gruixuda de 250 grams.
Hi ha l'opció de triar amb números grans o bé amb números petits i ab espai per anotacions.
També us podem afegir dates assenyalades (sants, aniversaris, festes de família, dates a recordar), que ens hauríeu donar en un llistat -la data i el text que cal afegir- amb un petit cost fixe per data que s’afegeix al preu del calendari.

Calendari d'un sol full amb dues fotos en una cara una foto i els primers sis mesos de l'any en l'altra cara una altra foto i els mesos de juliol a desembre. En aquest cas només ens heu d'enviar les dues fotos. Pot ser mida mida A3 (29,7 x 42 cm) o mida A4 (21 x 29.7cm) i tant pot ser en el disseny vertical o horitzontal. És molt més econòmic, per tant és una bona opció per a regals de grup amb poc pressupost. Només ens heu de fer arribar una foto i llavors segons la imatge sigui horitzontal o vertical us aconsellarem quin disseny triar. Es pot jugar amb els colors de fons del calendari perquè la foto destaqui més.
Va imprès en un paper estucat de 250 grams i si es vol pot ser plastificat.

I l'opció més senzilla és un calendari d'un sol full amb una sola foto és el calendari que es fa habitualment quan se n'ha de fer un número considerable i cal limitar despesa. És ideal per a detalls d'una festa: per a regalar en un grup gran, una clase, una empresa, una trobada d'amics i una trobada familiar. Només ens heu de fer arribar una foto i llavors segons la imatge sigui horitzontal o vertical us aconsellarem quin disseny triar. Es pot jugar amb els colors de fons del calendari perquè la foto destaqui més.
Va imprès en un paper estucat de 250 grams que pot ser plastificat. I si es vol es pot posar un petit imant al darrere que permet guardar el calendari a la cuina a la nevera.

Un calendari de fotos és la manera perfecta de gaudir de les millors fotos de cada mes. Es poden fer calendaris molt divertits en fotos molt divertides o calendaris amb fotos antigues de la família calendaris de les festes que s'han anat fent durant el curs.

Informeu-vos ara i veureu que fàcil és tenir un calendari personalitzat. Poseu-vos en contacte: 938207879 - [email protected]

Fotos on vulgueu, t'ajudem?

El teu web a Google

Regals grup: ofetes, descomptesPer què no surt la vostra pàgina web a Google?

 

Poseu-vos en contacte i ho analitzarem sense cap compromís.

Regals per a grups

Regals grup: ofetes, descomptes

Preus especials en els regals per a col·lectius.

 

Sol·licita pressupost sense cap compromís

Temps d'entrega

Regals personalitzats fotos, 24hUn regal perfecte, personalitzat en poc temps.

 

Poseu-vos en contacte per consultar el temps d'entrega.

Horari botiga

De dimarts a divendres de 9-18h.
No tanquem al migdia - PER A MÉS INFORMACIÓ: 938207879 - [email protected]

Comparteix-ho!