El dilluns 8 de març se celebra el Dia Internacional de la Dona.

samarreta personalitzada feministaAquest dia commemora la lluita de les dones per la seva participació en l'àmbit laboral i per tant, pel dret a la independència econòmica. Originalment es el Dia de la Dona Treballadora però ara ja es reconegut com a Dia Internacional pels Drets de la Dona.

Es per això que des de Solucions Digitals volem aportar el nostre granet de sorra recullint alguns dissenys per lluïr-los aquest dia o sempre que ens vingui de gust.

Vols alguna cosa diferent per aquest dia? samarreta personalitzada feministaEt donem algunes idees de samarretes que ens han agradat i que et poden servir d'inspiració per al teu disseny. Estan al nostre perfil de PINTEREST

Si tens un disseny teu o un disseny que t'agrada molt, te'l podem estampar en una de les samarretes, dessuadores o bosses que tenim al catàleg. Trobaràs informació dels diferents models per estampar, de  SAMARRETES, DESSUADORES, BOSSES 

També fem enviaments. Feu-nos arribar la idea que voleu estampar o trieu una de les que us proposem i si tenim el color i la talla de la peça que voleu, en uns tres o quatre dies ho teniu a casa!

Pots enviar-nos per Whatsapp o correu electrònic la teva idea, ens posarem en contacte per ajudar-te.