Dessuadores estampades per tu, o per al teu grup, negoci o esdeveniment

Dissenya dessuadores personalitzades en línia. Personalitza la teva pròpia dessuadora o la dessuadora per al teu grup, negoci o esdeveniment. 

Les dessuadores personalitzades són ideals per a esdeveniments, reunions, festes i equips.

A Solucions t'oferim centenars d'opcions de dessuadores. Amb caputxa, dessuadores amb caputxa de coll rodó, dessuadores amb caputxa crop de moda... Si busqueu opcions de dessuadora amb caputxa personalitzades sense mínims, Solucions us té cobert!

Personalitza una dessuadora amb caputxa per a un regal o per a tota la família. Només has de triar una dessuadora amb caputxa, triar un color i començar a dissenyar.

Tens la idea però no tens el gràfic?

No et preocupis!  Podem ajudar a trobar gràfics d'alta qualitat i a triar el tipus de lletra perquè creïs els teus.  I molt aviat, us anirem oferint vàries plantilles de disseny per si necessiteu més inspiració per a la personalització.

Com podeu saber el preu?

El  preu ve determinat per tres coses: el producte que trieu, el nombre de colors de tinta utilitzats en el vostre disseny i la quantitat total d'articles de la vostra comanda.

He de demanar una quantitat mínima?

No, pots demanar un o cent! Solucions ofereix productes sense mínims.

Quin mètode s'utilitza per estampar una dessuadora?

Oferim diferents tipus d'impressió: vinil, serigrafia i impressió directa a la roba (impressió digital directa).  La impressió directa a la roba a través d'una impressora digital per a cotó que aplica tinta amb cura a les samarretes, de la mateixa manera que una impressora d'ordinador aplica tinta al paper. Utilitzem sempre el millor mètode d'impressió per a les necessitats de la vostra comanda.